Založ si blog

Kolosálny podvod Igora Matoviča

Matovičov režim naďalej pokračuje v likvidácii demokratického zriadenia a slobody v našej krajine. Po tom, čo tento režim dobrovoľne nasilu donútil obyvateľstvo zúčastniť sa celoplošného pokusu s testovaním doktora Matoviča, sa môžeme pripraviť, že rovnaký postup použije aj v prípade „dobrovoľného“ očkovania pokusnými vakcínami. Tými vakcínami, za ktoré nechce niesť zodpovednosť ani samotný výrobca a podľa ministra zdravotníctva Krajčiho, odškodňovanie bude na pleciach štátu a nie výrobcu, ak by vakcína spôsobila niekomu komplikácie.

Filozof Matovič si opäť zafilozofoval nad dobrovoľnosťou a s ňou spojenou slobodou. Vraj tí, ktorí sa nedajú dobrovoľne zaočkovať, tak budú svojou nezodpovednosťou ohrozovať slobodu tých zaočkovaných, a to teda je veľká výzva pre samozvaného bojovníka za slobodu Matoviča, ktorý teraz musí vymyslieť, čo urobí s tými „nezodpovednými“ občanmi, ktorí sa nepodvolia „dobrovoľnému“ očkovaniu. Toto je parádna akrobacia mentálneho gymnastu Matoviča, keďže úlohou vakcíny je práve ochrániť proti nakazeniu sa, teda zaočkovaný človek sa nenakazí ani v prípade kontaktu s nakazeným nevakcínovaným človekom. WHO má jasné odporúčania, len to nášho premiéra zjavne nezaujíma, čo tam po nejakých odborníkoch.

Ako to teda je? Vakcína bude cestovný lístok zo slobodného sveta do slobodného sveta Matovičovej totality a vôbec to nie je o nejakom koronavíruse, ale o tom, zistiť si, kto je dostatočne poslušný a bude kompatibilným s novým svetovým poriadkom, v ktorom sloboda a ľudské práva sú len pre úzku skupinku najbohatších.

P.S.: Testovať, testovať, testovať hračkárskymi testami je jedna mega lúpež storočia za asistencie vystrašených a vydieraných občanov. Predlžovanie núdzového stavu donekonečna, lebo sa to niekomu hodí do biznisu, je tiež nepredstaviteľné v krajine EÚ v 21. storočí. Dokedy ešte budete klamať a zavádzať verejnosť? Takéto totalitné praktiky si nedovolili ani súdruhovia z KSČ, aj keď sám imperátor Matovič sa pochválil, že jeho vzorom je nacistické monštrum NSDAP. Pohár trpezlivosti raz pretečie, otázkou je len kedy.

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.