Založ si blog

Anjeli smrti Matovič a Krajči

Pamätáte si ako spasiteľ Matovič na svojich rozsiahlych detinských plačovkách obhajoval svoje choré výplody fantázie o nasilu „dobrovoľnom“ celoplošnom testovaní? Pretláčal pokus na našich ľuďoch financovaný zo zahraničia a manipulatívne útočil na slobodu jednotlivcov? Ako pompézne deklaroval, že sloboda je v prvom rade o zodpovednosti podrobiť sa „laboratórnemu“ pokusu v podobe celoplošného testovania. Pretože sloboda a zodpovednosť idú spolu ruka v ruke a svojou nezodpovednosťou v dodržiavaní základných, ale aj zvýšených hygienických opatrení, ohrozujeme nielen seba, ale aj ostatných, a teda sa stávame nebezpečnými pre našu slobodnú spoločnosť a je nevyhnutné týchto nezodpovedných „dezolátov“ okamžite obmedziť na ich slobode pod hrozbou štátnej represie.

Áno! Súhlasím s Matovičom v tom, že okamžite treba začať konať a to voči najvyšším ústavným činiteľom, ministrom a štátnym úradníkom, ktorí si slobodu zamenili za svojvôľu a svojim nezodpovedným a nekompetentným konaním ohrozili a ohrozujú životy nás všetkých, občanov SR.

Dokonca mnohí už za nezodpovedné a amatérske kroky Matovičovej vlády zaplatili životom. Stihol sa tým popýšiť aj samotný premiér Matovič, že jeho minister Sulík nesie zodpovednosť za tisícky mŕtvych. Sami vládni predstavitelia arogantne a papalášsky porušujú to, čo nariaďujú občanom, udeľujú si neopodstatnené výnimky z pravidiel, za ktoré sa dokonca v rozpore s ústavou snažia pokutovať občanov. Inštitút núdzového stavu premenili na svojvôľu, ktorú používajú na obchádzanie verejných obstarávaní a na neopodstatnené terorizovanie občanov.

Toto je tá deklarovaná zodpovednosť, ktorá je spojená so slobodou? Sfušovali systém očkovania a povýšili nie slovenské geopolitické záujmy nad bezpečnosť obyvateľstva tým, že nepodnikali žiadne kroky, aby zabezpečili napr. účinnú ruskú vakcínu Sputnik V, ktorá funguje na overených princípoch a nejedná sa o nejakú experimentálnu verziu. V záujme distribúcie vakcíny od spoločnosti Pfizer, ktorá mimochodom dotuje mimovládku, ktorej predsedom je hlavný radca Matoviča Jarčuška, ignorovali lieky ako napr. Ivermectin, ktorých potenciál zmierňovať priebeh ochorenia bol známy. To sú neobhájiteľné pochybenia, za ktoré musí táto vláda niesť zodpovednosť. Zodpovednosť za svoje konanie, resp. nekonanie. Dôkazom neschopnosti tejto vlády sú štatistiky, ktoré jasne dokazujú, že sme na úplnom chvoste v počte úmrtí na milión obyvateľov.

Samostatnou kapitolou je „miništrant“ zdravotníctva Krajči. Keď si odmyslíme to, že z jeho vlastných tvrdení je jasné, že povyšuje náboženskú vieru a preludy mysle nad odbornosť a vzdelanie, tak jeho odborné konania sú v rozpore s potrebami pre riešenie žalostnej situácie, do ktorej Slovensko vhuplo od momentu, odkedy „kontrolu“ nad covid-situáciou zobral do svojich rúk mesiáš Matovič.

6000 obetí je dosť na to, aby táto vláda ihneď ODSTÚPILA a aby orgány činné v trestnom konaní začali konať! Konať voči tým, ktorí sa dopúšťajú páchania trestnej činnosti proti Slovenskej republike a jej obyvateľom, ktorí ohrozujú ľudské životy, protizákonne obmedzujú základné ľudské práva a slobody.

P.S.: Pán premiér, síce hmotnú zodpovednosť politikov a štátnych úradníkov ste ľuďom sľúbili, no stále nesplnili.  A viete, prečo ani nesplníte. Zlyhali ste s celou svojou diletantskou vládou na čele s ministrom Krajčim, dôkazom čoho sú dáta o úmrtiach, ktoré hovoria jasnou rečou. Pred hnevom národa Vám a Vašim ministrom nepomôže ani známe „Pán Boh nás ochraňuj!“ Tu totižto už nestačí len sa modliť! Pobaľte sa a ODSTÚPTE!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.