Založ si blog

Proruskí trollovia verzus proamerickí truľovia

Už tomu bude mesiac, čo dezinformačné médiá hlavného propagandistického prúdu, americkí bábkoví politici a proamerickí truľovia doslova zo sekundy na sekundu vymenili „leitmotív“ tej chaotickej spleti dezinformácií a manipulácií najviac vplývajúcej na verejnú mienku a emočné nastavenie slovenskej populácie. Zo sekundy na sekundu sa vírusový strašiak akoby vyparil z mediálneho priestoru a verejnej diskusie a obecenstvu sa vzápätí podhodilo nové „žrádlo“ pre ich emóciu strachu a nenávisti. Tá manipulovateľnejšia časť (ktorá sa z pre mňa nepochopiteľného dôvodu považuje za tú najslušnejšiu, najmúdrejšiu, najvyvolenejšiu, najslobodnejšiu, najdemokratickejšiu, najmodernejšiu, najprotifašistickejšiu, najzaočkovanejšiu, najrusofóbnejšiu a najslovakofóbnejšiu, najamerikanofilnejšiu, najNATOfilnejšiu a najukronacistofilnejšiu časť obyvateľstva) sa rovnako ako v prípade vírusového strašenia, hneď preorientovala na nové požiadavky a tému. Ako na pokyn, šmahom zázračného prútika, sa pridali k nenávistnej kampani zas a znova hlavne proti zdravému rozumu, ľudskosti, mieru, slobode rozmýšľania a prejavu, akceptovaniu faktov a chápaniu súvislostí. Za výdatnej podpory hlavných propagandistov si hoaxy a účelové dezinformácie osvojili ako jedinú dovolenú pravdu, uverili tomu, že sa dali na správnu stranu barikády a ako zmyslov zbavení škriekajú, vreštia a ziapu na každého, kto sa odmieta správať ako oni a odmieta veriť tomu, čomu nekriticky, priam až fanaticky veria práve oni – nadľudia či Naďľudia. Mať iný názor ako sú ich sväté „modlitby“, je pre nich neakceptovateľné a okamžite volajú po krvi, lebo tužia po krvi. Ľudí s opačným názorom šikanujú a najradšej by ich zatvárali, odoberali im základné ľudské práva a slobody, možno aj niečo oveľa horšie.

Mnohí sa smiali z metafor o čipovaní ľudí, ale zamyslime sa nad sci-fi scenárom dnešných dní, možno nie tak vzdialeným od reality. Títo, nazvime ich bioroboti, si sami neuvedomujú ako ľahko im cez masmediálne prostriedky architekti zamýšľaného postcovidového poriadku nahrali, aktualizovali nový softvér do ich mozgov. A čuduj sa svete, bioroboti sa hneď podľa nového softvéru aj začali stádovito správať. Pre pochopenie, ľudský mozog je tým čipom a nepotrebuje mať wifi pripojenie, keď má k dispozícií zrak a sluch. Tak ako im ešte pred kampaňou „Vakcína je sloboda“ nahrali softvér COVID pomocou strachu a nenávisti, tak im teraz mediálnou kampaňou „Sláva Ukrajine“ nahrali nový softvér pomocou strachu a nenávisti, od ktorého možno očakávať radikalizáciu a stupňovanie agresivity týchto samostatne nemysliacich biorobotov (mimochodom pokrik Sláva Ukrajine je sympatizovanie s nacizmom, preto nechápem, prečo sa tým ešte nezaoberá špeciálne oddelenie na Špeciálnej prokuratúre so špeciálnymi prokurátormi).

Som zvedavá na to ich „vytriezvenie“, keď bude chlieb čochvíľa stáť 5 eur, ak vôbec bude, keď plynové kúrenie bude cenovo dostupné len pre horných 10 tisíc (ale tí už asi na Slovensku nebudú), namiesto horúceho kúpeľa bude oblievanie sa ľadovou studňovou vodou z lavóra (povedia nám, že je to zdravé), autá vymeníme za drevené kolobežky a tie „liberálne“ mamičky, ktoré nevedia ani variť, budú chodiť denne žobrať za tými, ktorými teraz tak neuveriteľne pohŕdajú, jedlo pre svoje hladné deti. Vypestovať si 7 cherry paradajok v kvetináči na okne z nikoho neurobí potravinovo sebestačným. Pamätajte, že ak nebude chlieb pre ľudí, tak nebude ani potrava pre hospodárske zvieratá vo veľkochovoch. Výsledkom môže byť akútny nedostatok potravín a boj o prežitie. A za toto všetko bude potom treba poslať ďakovné listy do USA, do Bruselu a fanatickému čaputovsko-hegerovskému režimu! Lebo Fico strieda lebo Putin, lebo Rusko! Na vine však budete práve Vy, proamerickí truľovia s Vašimi skvelými sankciami, ktoré v konečnom dôsledku budú mať dopad na nás všetkých! Nezabúdajme, že vo svete vojny boli, sú a budú, pretože túžba po moci je silná, ale v záujme Slovenska je nebyť už nikdy jej súčasťou.

P.S.: Nestačí, že súčasný režim nám určuje, čo si môžeme myslieť, čo si máme myslieť, ale dostávame sa do stavu, že si to aj musíme myslieť. V opačnom prípade nás tento režim, teda prorežimové orgány a inštitúcie, ktorým platíme dane a odvody, označí za triednych nepriateľov, ruských trollov, agentov, persone non grate! Vrcholom veľkohubých vyhlásení a provokačnými aktivitami zakomplexovaných jedincov však môže byť, že nás zatiahnu do vojny. Do vojny, ktorú predpokladám na Slovensku NIKTO nechce, samozrejme okrem tých, ktorí na nej zarábajú a zarobia. Vytriezvenie však bude niečo stáť a obávam sa, že % ľudí, ktorí žijú na hranici chudoby sa bohužiaľ rapídne zvýši.

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.