Založ si blog

Amnesty Int. asi obsadili Rusi

Mimovládna organizácia Amnesty International so sídlom v Londýne a s celosvetovou pôsobnosťou ako svoju hlavnú činnosť uvádza odhaľovanie faktov a vyšetrovanie porušovania ľudských práv a slobôd. Pred pár dňami táto organizácia zverejnila správu, ktorá akože hoax šírený „dezolátmi“ označila za fakt a smutnú realitu. Konkrétne sa jedná o tie hoaxy, ktoré informovali o tom, že civilné objekty ako školy, telocvične či nemocnice sú cieľom ruských rakiet a delostrelectva kvôli tomu, že ukrajinskí vojaci si tieto civilné objekty premieňajú na sklady munície či svoje bunkre. Čo z nich legitímne robí vojenské ciele. Väčšina tých, propagandou dezorientovaných „slušnoľudí“ a „NAĎľudí“, tieto udalosti bez zapojenia mozgových buniek zatratila, označila rovno ako dezinformáciu či hoax a zvýšila svoju mieru agresivity a nenávisti voči každému, kto má odvahu nesúhlasiť s propagandou klamstiev o tom, čo sa v skutočnosti deje u nášho východného suseda. Teraz dostali preplesk od organizácie, ktorá pre nich je, resp. bola dôveryhodnou a mienkotvornou organizáciou, ktorá sa vždy držala liberálneho euroatlantického názorového prúdu. Totiž Amnesty Int. zverejnila správu zo svojho vyšetrovania, v ktorej priznala, že ukrajinská armáda pácha vojnové zločiny na vlastnom obyvateľstve, civilné objekty zneužíva na vojenské účely, a dokonca civilistov používa ako živé štíty. Jednoducho to, čo popisuje spomínaný, podľa „slušnoľudí“ a ďalších modrožltovlajočkárov, 100% HOAX, ktorý je bezpochyby produktom kremeľskej propagandy. Takže, už to viac nie je hoax, ale je to holý fakt, ktorý opäť potvrdzuje, že hoax sa po niekoľkých dňoch stáva skutočnosťou.

Pozoruhodné je aj správanie „slušnoľudí“ a „NAĎľudí“, ktorí majú narušené vnímanie reality od propagandy až tak, že nedokážu používať zdravý rozum a jediné, čo ich drží pri živote je hnev, nenávisť a túžba po krvi. Voči Amnesty Int. sa prejavili presne tak ako im je vlastné. Hneď sa začali do tejto organizácie navážať, osočovať ju a haniť ju, len kvôli tomu, že im vyvrátili to, čím majú vymyté hlavy. Stačí čítať ich agresívne ba priam až nenávistne reakcie.

P.S.: Pravda vždy vypláva na povrch. Skôr či neskôr. Tak ako sa to udialo aj v tomto prípade. Možno už túto zimu pochopia, na koho vlastne majú dopad protiruské sankcie či posielanie zbraní a munície. MIER je to slovo, ktoré by malo zaznievať z úst každého politika vo svete, ale aj človeka, ktorý sa nálepkuje slovom slušný!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.