Založ si blog

Klamár a manipulátor Matovič, preč s ním

Pamätáte si, keď ten klamár a manipulátor Matovič jedným predvolebným videom podviedol Slovensko, zmanipuloval veľkú časť voličov a vyhral parlamentné voľby 2020?! To bol vtedy ošiaľ, podarilo sa mu zosadiť „bossa podsvetia“ Fica, sekta OĽaNO prevalcovala voľby a Matoviča pomaly vyhlasovali za národného hrdinu a osloboditeľa. Lenže, tento ošiaľ sa veľmi rýchlo vytratil, keď si ľudia uvedomili, že Matovič má prebrať manažovanie protipandemických opatrení a vyviesť nás z covidovej krízy, s čo možno najmenšími škodami na životoch, národnom hospodárstve a bezpečnosti štátu. V skratke, ošiaľ z Matoviča veľmi rýchlo vystriedal strach z Matoviča. A budúcnosť ukázala, že to bol oprávnený strach a ku dnešnému dňu sa ten ospevovaný národný hrdina stal národom nenávideným a z osloboditeľa sa stal tyran. Dokonca sa zázračne stratili aj tí, ktorí ho volili, pretože dnes sa už nájde len zopár odvážlivcov, ktorí sa ešte verejne priznajú k tejto svojej životnej chybe.

Dobre bude, ešte chvíľu vydržme! Takto nejako upokojoval národ, keď na ňom tento „expert“ na všetko, spolu so svojimi kumpánmi ako tragéd Krajčí, Mikas, Jarčuška či nebohý Krčméry páchali sociálne a medicínske experimenty. Dobrovoľne nasilu sa nechať niekoľkokrát otestovať nefunkčnými testami, potom do seba nechať vpraviť experimentálnu látku pochybného zloženia, ktorá, ako dnes vychádza na povrch, vôbec nefunguje tak ako to títo „experti“ prezentovali. Dokonca, dnes sa už prešetruje či 21 tisíc nevinných občanov náhodou nezomrelo len v dôsledku zlých a ešte horších rozhodnutí krízového štábu pod vedením „doktora“ Matoviča. Hlavne, čo sa týka tej jeho atómovej bomby, v podobe celoplošného testovania a jeho nacistické praktiky v podobe rozdávania modrých kartičiek. Osobne si myslím, že tých obetí bude ešte pribúdať a že tých vinníkov je podstatne viac ako len Matovič, na ktorého to možno všetko nakoniec hodia. Porušovali ústavu, porušovali chartu OSN o základných ľudských právach a slobodách, porušovali norimberský kódex o medicínskych experimentoch na ľuďoch. Vyvíjali neprimeraný psychický nátlak na obyvateľov len preto, aby im do tela vpravili látku dodnes neznámych dlhodobých vedľajších účinkov na ľudský organizmus. Veď viete, je to sloboda. Dokonca Matovič, už vtedy ako minister financií, zneužil štátny rozpočet na „propagáciu a podporu predaja“ experimentálneho medikamentu súkromnej zahraničnej spoločnosti, aby tak namotivoval obyvateľov k zúčastneniu sa na „dobrovoľnom“ medicínskom experimente. Našťastie, veľká časť národa sa ním nenechala oklamať a tí, ktorí naleteli alebo z rôznych dôvodov boli donútení, tak prevažná väčšina sa snáď dostatočne skoro spamätala a „otvorila“ oči. Toto jeho vyvádzanie okrem škôd na ľudských životoch a ľudskom zdraví napáchalo aj enormné škody na národnom hospodárstve a v neposlednom rade na občianskom spolunažívaní, vzájomnom rešpektovaní sa a zachovávaní ľudskej dôstojnosti. Nechcem tým povedať, že za toto všetko nesie vinu iba Matovič, ale pravdou je, že on tomu celému šéfoval či už ako premiér, alebo tieňový premiér prezlečený za ministra financií. Krízový manažér, ktorý spôsobil ešte rozsiahlejšiu krízu. Fakt „expert“ naslovovzatý.

Ako predseda schránkovej politickej strany OĽaNO do parlamentných lavíc „prepašoval“ unikátnu zmesku kadejakých pozberancov z “ulice”, mentálne nestabilných „pročkoposlancov“ a nebezpečných náboženských fanatikov ako napr. Heger alebo Krajčí, ktorí sú zjavne schopní čohokoľvek. Od medicínskeho experimentu, za ktorý by sa nehanbil ani sám nacista Mengele, provokovanie jadrovej superveľmoci, vťahovanie Slovenska do vojny, až po rozoštvávanie ľudí medzi sebou a likvidáciu národného hospodárstva a energetickej bezpečnosti. Prípad OĽaNO je názornou ukážkou ľudového príslovia: „Vrana k vrane sadá – rovný rovného si hľadá“, s tým rozdielom, že tých skutočne rovných tam veľa nenájdeme.

Matovič toho počas 3 rokov vládnutia dokázal navyvádzať neskutočne veľa. Na rôzne, doslova blbosti, nezmyselné opatrenia, lotérie, záchranné a sociálne balíčky či pomoc Ukrajine, atď. pomíňal neskutočné miliardy eur, ktoré doslova vyhodil von oknom. Výsledkom čoho je, že aj napriek vyššiemu výberu daní za minulý rok, ako bolo plánované, zaťal do ekonomiky ozrutnú 8 miliardovú hrdzavú sekeru, ktorá sa nám v budúcnosti veľmi nepekne vypomstí. Smutné na tom je, že aj napriek tomu, sa Slovensko rúti do priepasti, kolabuje ekonomika aj sociálne zabezpečenie, expresne rastie inflácia, enormne rýchlo pribúdajú ľudia žijúci v chudobe, národ je nútený sa ešte viac zadlžovať voči finančným inštitúciám, ktoré z toho vyťahujú doslova úžernícke zisky, ľudia majú existenčné problémy a zvyšuje sa v nich apatia a agresivita. To všetko sú dôsledky Matovičovho vládnutia a jeho koaličných partnerov, ktorým samozrejme bez hanby pomáha tá americká „slúžka“ zabarikádovaná v Prezidentskom paláci.

Slovensko zrazil na kolená niekoľkokrát a dnes to prezentuje ako pomoc a záchranu, ktoré tu chýbali. Ak toto nie je prejavom nejakej duševnej poruchy, tak ja už potom neviem, čo viac ešte treba. Dúfam, že národ mal dostatok času na to, aby spoznal Matovičovu pravú tvár a charakter, aby zistil, že z tohto povestného politického „šaša“ sa vykľul jeden nevyspytateľný, pomstychtivý, nebezpečný bezočivec, ktorý sa teraz „hrdinsky“ vracia do parlamentu, kde bude pokračovať vo svojich zlomyseľnostiach až do konca volebného obdobia.

K referendu o predčasných voľbách treba prísť hlavne kvôli Igorovi Matovičovi, pretože dosť bolo tohto falošného proroka s mesiášskym komplexom, dosť bolo všetkého zla a zverstiev, čo tu stihol napáchať, preč s ním.

P.S.: Matovič pre svoju záchranu urobí čokoľvek, to treba mať na pamäti. On veľmi dobre vie, kto sú jeho úhlavní nepriatelia, kto mu podrážal nohy a kto mu dával facky od chrbta. On veľmi dobre vie, s kým sa delí o liberálneho voliča. Nezabúdajme, že je to veľmi prešpekulovaný manipulátor, prefíkaný lišiak a mimoriadne pomstychtivý jedinec. Treba sa mať neustále pred ním na pozore, veď predsa len tí jeho kajúcnici videli, čo sa nikdy nestalo, počuli, čo sa nikdy nepovedalo a porozprávajú aj to, čo nikdy nevedeli.

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.