Založ si blog

Čo také bol u nás „žobrať“ Zelensky

„Globálny žobrák“ Zelensky, ktorý stále niečo od niekoho vypytuje a keď to nedostane, tak sa vyhráža, zavítal v piatok 7.7.2023 na Slovensko. Keďže prevažná časť našich zbraní a zásob munície boli efektívne „investované“ do Ukrajiny už v minulosti, tak je otázne, čo tu bol Zelensky pýtať.

Vzhľadom na samit NATO vo Vilniuse, ktorý sa koná v dňoch 11-12.7.2023 by sa dalo predpokladať, že sa bol prihovoriť za podporu členstva Ukrajiny v tomto zločineckom vojenskom pakte pod vedením spojených štváčov amerických. Nezdá sa mi však, že by sem meral cestu len kvôli tomu, aby žiadal o podporu členstva, nakoľko predtým chodili „naši“ predstavitelia za ním do Kyjeva a nosili mu tam rôzne drahé dary a sľuby, na ktoré sa poskladali občania SR a mnohé ich ešte len dobehnú v budúcnosti. Myslím, že vzhľadom na to, kto je dnes u nás pri moci, tak otázka podpory členstva Ukrajiny v NATO bola vyriešená skôr ako ju sem k nám prišiel Zelensky položiť. Ale takéto kroky nedopadnú pre Slovensko a slovenský národ dobre a čoskoro môžu prísť aj tie povestné krvavé slzy.

Toto, čo robí Západ a hlavne spojení štváči americkí, nie je cesta k ukončeniu ozbrojeného konfliktu na Ukrajine a k nastoleniu mieru. Ale je to zjavná snaha amerických jastrabov a ich európskych vazalov rozšíriť vojnu hlbšie do Európy a vyprovokovať Rusko k ešte rozsiahlejším vojenským operáciám aj mimo územia Ukrajiny.

Dlhodobo zastávam názor, že Slovensko by sa nemalo miešať do takto vysokých geopolitických hier a ani si vyberať strany konfliktu, pretože sa veľmi ľahko môže stať, že tie povestné červené čiary sa začnú kresliť aj cez naše územie. A to nie je práve priaznivá vyhliadka do budúcnosti.

Nedávna návšteva Zelenského, teda neveští nič dobrého a obávam sa, že súčasný vazalský establišment, ktorý je na Slovensku aktuálne pri moci, urobí ďalší krok bližšie k priamej účasti v tejto vojne, ktorá nie je našou, ale očividne niekto túži po tom, aby našou bola a aby bola aj na našom území.

P.S.: Sľuby, ktoré boli dané Zelenskému zo strany hlavných hráčov NATO naznačujú, že ľudia na Ukrajine budú ešte dlho krvácať za záujmy a zisky vojensko-priemyselného komplexu USA. A nemusí sa to skončiť len na území Ukrajiny.

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.