Založ si blog

Nelegálni migranti ako „hoax“ týždňa

Na zhoršujúcu sa situáciu v súvislosti s nelegálnou migráciou na Slovensku FB stránka Policajného zboru SR Hoaxy a podvody – Polícia SR reagovala týmto textom: ‼️ POZOR NA DEZINFORMÁCIE O SITUÁCII VO VEĽKOM KRTÍŠI, TOTO SÚ PODSTATNÉ INFORMÁCIE ‼️

 

zdroj obrázku: Hoaxy a podvody – Polícia SR

 

Následne prezdieľala status Ministerstva vnútra SR s tým, že v podstate je všetko v poriadku.

Keď je to teda taký hoax a dezinformácia, ako sa nás snaží presvedčiť Polícia SR, tak nech Ódor a Čaputová zdvihnú zadky a idú sa pozrieť do skladu vo Veľkom Krtíši a nech teda tento hoax a dezinformáciu vyvrátia priamo na mieste. Ale predpokladám, že keby tam išli a uvideli by skutočný stav, tak by zistili, že to nie je žiadny hoax a dezinformácia, ale realita. Predpokladám, že ihneď by sa potom snažili oblbovať občanov tým, že tých nelegálnych migrantov na Slovensko vozí sám Fico s Kaliňákom.

zdroj obrázku: Slavěna Vorobelová

Nerozumiem jednej veci, ak sú to teda tí utečenci pred vojnou zo Sýrie, prečo sa ešte nespustila vlna humanitárnej pomoci, ako to bolo pri utečencoch z Ukrajiny. Kde sú všetci modrožltovlajočkári?! Prečo už nevymenili profilové fotky s ukrajinskou vlajočkou za tie so sýrskou (nebodaj aj pakistanskou, bangladéšskou, irackou či akoukoľvek ďalšou)?!

P.S.: Progresívnoliberálni POKRYTCI konečne ukazujú svoje pravé nefalšované tváre. Stačí si pod spomínanými „policajnými“ príspevkami pozrieť zopár komentárov tých slaboduchých slniečkarov, ktorí už potratili aj posledné zbytky rozumu a hneď pochopíte, ako vyzerá vymývanie mozgov v praxi a ako ideologická manipulácia ovplyvňuje kritické myslenie a vnímanie reality. Smutné je, že takíto slaboduchí ľudia si ešte o sebe myslia, akí sú len géniovia, pretože oni nepodliehajú „hoaxom a dezinformáciám“!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.