Založ si blog

Choroba s názvom Progresívne Slovensko

Priatelia, pozrela som si volebný program „Plán pre budúcnosť“ tejto extrémistickej strany plnej kadejakých dúhových súdruhov, radikálov, protinárodných živlov a hlavne „odborníkov a odborníčok na dôstojnú budúcnosť Slovenska“, ktorý by sa mal skôr volať – „Presunieme všetkých kamošov z pofidérnych mimovládok a všetkých progresívnych aktivistov do štátnej správy“. To by odzrkadľovalo oveľa výstižnejšie toto protirečivé veľdielo, v ktorom mi ozaj chýba už len zmienka o zriadení ministerstva pravdy a faktológie, ministerstva lásky a tolerancie a štátny generátor náhodných pohlaví. Je to ako čierna mačka vo vreci!

Nechcem teraz nejako dopodrobna rozoberať tento skvost plný absurdít, ale jeden bod z toho progresívneho plánu Vám priblížim. Majú to tam uvedené presne v tomto znení (kto chce, môže si to dohľadať):

„Presadzujeme progresívny zákon o interrupciách, ktorého hlavným cieľom je zabezpečenie dostupnej interrupcie pre všetky tehotné osoby, ktoré sa pre ňu rozhodnú. …“

zdroj: https://progresivne.sk/programy/rovnost/

 

Áno, dobre čítate. TEHOTNÉ OSOBY! Ani neviem, čo si pod tým mám predstaviť. Či je to nejaká náhodná kombinácia pohlavia a rodu v progresívnom slova zmysle?! Teda „pohlavie“ zahŕňa „vlastníctvo“ mužských pohlavných orgánov, resp. ženských alebo pŕs (ženských) a to v rôznej kombinácii podľa ľubovôle danej ľudskej entity, ktorej „rod“ následne musíme zistiť, aby sme vedeli o koho, resp. čo sa jedná a ako sa daná ľudská entita identifikuje (tam sa už fantázii medze nekladú, fauna, flóra…hocičo aj nič). A podotýkam, ľudská entita, nemyslím dehonestujúco, ale práve naopak, aby sa niekto alebo niečo na mňa neurazilo. TEHOTNÉ OSOBY by teda mohli mať podľa plánov PS dostupnú interrupciu. Ale, ak ma logika neklame, tak to znamená, že potom otehotnieť môže hocikto a hocičo a rovnako aj porodiť môže hocikto a hocičo. A to už mi nepríde ako správny krok pre zdravý vývoj obyvateľstva a hlavne budúce generácie národa a mládeže ako takej. Takže, ako hovorím, čierna mačka vo vreci, ktorá k tomu ešte aj veľmi smrdí. Pre mňa neakceptovateľné.

Inak to sú tam takí „odborníci a odborníčky“, že v celom tom veľdiele používajú dva (gramatické) rody, mužský a ženský. A dokonca v bode venovanom pôrodníctvu striktne píšu len o tehotných ženách. A to má len dve vysvetlenia, buď to je úmyselne, aby zmanipulovali voličov alebo to je neúmyselne, lebo ani oni sami nevedia, čo sú, čo chcú, kde sú, na čo a za čo sú, prečo sú, na čom sú.

P.S.: Namiesto interrupcie pre TEHOTNÉ OSOBY, ktoré nie sú biologické ženy narodené ako ženy, odporúčam radšej včas navštíviť odbornú kliniku, ale nie na interrupcie alebo zmenu pohlavia. Verím, že Slováci, hlavne mladšie ročníky, majú ešte aspoň štipku zdravého rozumu a nenaletia na lacný politický marketing, ktorý sa na nich valí zovšadiaľ a nepodľahnú šialenej dúhovej ideológii!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.