Založ si blog

Čaputová ako nedostatkové maslo

Niektoré slovenské médiá priniesli správu o tom, že Čaputová údajne nebude obhajovať post prezidenta SR. Miera dôveryhodnosti tejto správy sa podľa mňa pohybuje v rovnakých hodnotách ako sa súčasne pohybuje dôveryhodnosť verejnosti v Čaputovú, teda nič extra. Ja zatiaľ túto správu považujem iba za určitý spôsob prieskumu nálad voličov, ktorý spustil jej marketingový tím. Ak sa naozaj rozhodne nekandidovať, tak tejto pre mňa potešujúcej a pre Slovensko skvelej správe uverím, až keď bude uzavretá možnosť podávať kandidátne listiny. Dovtedy tejto „Soroške“ neverím nič!

NEDOSTATOK MASLA!! Pamätáte si tie manipulujúce správy o umelom vyvolaní nedostatku nejakého tovaru?! U nás veľmi často používaná marketingová technika jednej nemenovanej nemeckej siete supermarketov (názov má 4 písmená). Alebo naozaj sme boli v situácii, že maslo sa naozaj minulo a bolo dlhodobo nedostupné? Nie, nestalo sa to! A teda je to len marketingový spôsob ako ovplyvniť správanie zákazníka. Podľa môjho názoru ide iba o chrapúnsky podvod!

NEDOSTATOK ČAPUTOVEJ!! Rovnako na mňa pôsobí aj táto správa o neistote ohľadom opätovnej kandidatúry citlivo vnímajúcej Čaputovej. Nič viac, nič menej. Marketingový tím, ktorý už raz „podviedol“ nekalými marketingovými praktikami slovenských občanov, sa zjavne pokúša vyvolať „nedostatok Čaputovej“ a takto mobilizovať voličov, resp. vytvoriť dojem, že bez masla, resp. Čaputovej sa nebude dať na Slovensku žiť. Skončia zase slovenskí občania na tieto manipulácie a šikovné marketingové triky, ktoré im zatemnia zdravý úsudok?! Pri všetkej úcte k slovenskými občanom si myslím, že áno, opäť naletia.

P.S.: Rozhodnutie Čaputovej kandidovať je jej osobná vec. Pre Slovensko, mier a prinavrátenie dôvery v štát by však bolo lepšie, keby viac nekandidovala na žiadnu verejnú funkciu. Ak by sme žili v spravodlivom svete, tak to by nebol NEDOSTATOK ČAPUTOVEJ, ale DOSŤ BOLO ČAPUTOVEJ!!

Matovičovi nechutí vlastná medicína

26.10.2023

Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či [...]

Najvyšší vodca v sukni špekuluje

19.10.2023

Od momentu, kedy na konci roka 2022 padla Hegerova vláda a Čaputová túto vládu poverila dočasným vládnutím, až pokiaľ si nevymenovala tú svoju „úradnícku“ (rozumej progresívnu) vládu, ktorá bez mandátu od poslancov NR SR vládne dodnes, sa Čaputová správa ako najvyššia autorita v štáte, najvyšší vodca, ktorý rozhoduje o tom, kto niečo môže a nemôže, kto [...]

Ďalšia vlna propagandy prichádza

10.10.2023

Púšťame si k sebe nelegálnych migrantov prevažne moslimského vierovyznania, aby nás kultúrne obohatili, a zároveň na Bratislavský hrad premietame izraelskú vlajku na znak solidarity v dôsledku ozbrojeného útoku na Izrael vedeného práve radikálnym moslimským hnutím. Týmto nechcem samozrejme uplatňovať nejakú kolektívnu vinu voči všetkým moslimom, ako to je u nás zvykom [...]

Mikuláš Černák, súd

Druhý pokus: Černák sa znova postaví pred súd a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.